Select Page

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Altea es va reunir amb les veïnes i veïns d’Altea la Vella. L’encontre va estar acordat entre la Associació de Veïns i l’Ajuntament per recollir, escoltar i tractar de donar solucions, a molts dels temes que els preocupen i, al mateix temps, es va aprofitar per anunciar les distintes actuacions i projectes de millora que van a portar-se a terme a Altea la Vella.

La reunió, encapçalada per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va comptar amb la participació de la regidora d’Altea la Vella, Beatriz Gonzalez; de la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco; el regidor de Infraestructures, Roque Ferrer; la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu; el regidor de Tràfic, Vicent Ripoll i el d’Esports, Pere Barber.

Per part de l’Ajuntament es va anunciar el projecte de millora dels accessos al nucli urbà d’Altea la Vella, concretament des de la urbanització Las Mimosas, passant per l’encreuament de la baixada de la Serra, on es construirà una rodona i connectant amb les voreres existents. El regidor de Infraestructures, Roque Ferrer, va fer la presentació de la millora, la rodona serà de disseny i dimensions calculades per a no afectar a cap propietat privada.

‘’Després de la millora de l’enllumenat de la carretera d’entrada a Altea la Vella, comesa des de l’Ajuntament fa pocs mesos, esta serà una de les obres i inversions més importants que es portaran a terme enguany a Altea la Vella’’, explicava l’alcalde. Una destacada inversió que correrà a càrrec de la Conselleria d’Obres Públiques, fruit de les demandes que l’equip de govern ha traslladat al Govern de la Generalitat en les diverses reunions que han mantés a València en els últims mesos. Esta actuació millorarà substancialment els accessos a Altea la Vella i crearà una vorera des de Mimosas fins al poble on es podrà passejar de forma segura.

 L’urbanisme fou una part important de la reunió. ‘’Des de l’Ajuntament som coneixedors de la importància i de la sensibilitat del tema’’, indicava la regidora de l’àrea. Per aquest motiu es va comprometre a portar a terme totes les reunions que els veïns necessitaren. Tot i això, Imma Orozco, va voler explicar en quin punt es trobava el Nou Pla General, i que s’intenta tindre en compte els suggeriments que es van fer en anteriors reunions de participació ciutadana.

Al llarg de la reunió també es van tractar altres temes destacats per a Altea la Vella, com el projecte de reparació del camp de futbol Joan Montiel; qüestions sobre ocupació de la via pública, neteja i recollida de residus; transport públic i prevenció d’incendis. 

Per finalitzar, l’alcalde, Jaume Llinares, va informar que s’havien mantingut reunions amb tots els propietaris dels terrenys afectats per a la millora de l’accés a Altea la Vella, per explicar-los de primera mà el projecte i demanar-los autorització per a les obres. Jaume Llinares va agrair públicament la bona voluntat i predisposició mostrada pels veïns, al temps que destacava que el projecte dels nous accessos al nucli urbà suposarà una gran millora en la seua qualitat de vida. 

Pin It on Pinterest