Select Page

Este diumenge, 12 de març, es celebrarà la marxa solidària contra el càncer de mama que organitza Anémona,  baix el lema ‘’15 anys caminant juntes’’, a la que enguany es suma l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea.

La marxa tindrà un recorregut similar al de l’any passat, l’eixida serà a les 10 hores a la plaça de l’Ajuntament i estarà amenitzada per la batucada Jambo. El recorregut seguirà pel Pont de Moncau, Passeig Mediterrani, fins a Altea la Vella i la tornada serà pel camí fondo i finalitzarà a la plaça del Llavador on s’instal·larà una barra amb preus populars.

Verónica López, regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, ha presentat l’activitat acompanyada de les dos presidentes de les associacions organitzadores; per part d’Anémona, Maria Botella i per part de l’AECC d’Altea, Vicenta Zaragozí. Verónica López ha traslladat un missatge de màxima convocatòria a la ciutadania perquè participe en la marxa, ‘’esta és una lluita de totes i tots i esperem que siga una marxa igual o més exitosa que la de l’any passat, que va comptar amb l’assistència de milers d’alteanes i alteans’’. A més, ha destacat la importància del suport a les organitzacions en esta lluita.

El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou una camiseta, fruita i aigua. Les inscripcions es poden realitzar a la Regidoria de Benestar Social d’Altea, a les seus d’Anémona de Benidorm i la Vila Joiosa i a la mateixa eixida de la marxa i als punts de venda establerts per les associacions.

Per a la regidora és un ‘’gran aval’’ que les dos organitzacions contra el càncer organitzen conjuntament la marxa. ‘’Les meues felicitacios a les dos associacions per l’èxit de poder compartir caminata i lluita conjunta’’.

La d’enguany, a més, és una marxa especial dedicada a Yolanda Cebrián, coordinadora de l’associació en Altea que no podrà estar, i a la qual tant la regidora com les dos presidentes han dedicat un missatge de lluita i esperança. Per la seua banda, la pròpia Yolanda Cebrián ha manifestat en un comunicat el seu agraïment per l’ajuda que l’Ajuntament brinda a Anémona i ha traslladat ànims per a totes les dones que lluiten contra el càncer.  

La marxa s’enmarca en la programació dels d’actes del Dia de la Dona, ‘’perquè és fonamental que l’empoderament de les dones també incloga la lluita contra el càncer’’, afegia la regidora.

Finalment, les presidentes de les dos associacions han animat a la ciutadania a ixir al carrer i lluitar per totes les dones que ho necessiten. 

Pin It on Pinterest