Select Page
  • El Centre Social d’Altea acollirà l’exposició de les imatges a concurs a partir del pròxim 19 de maig

L’associació AmamaLuna ha convocat el XII Concurs Fotogràfic de Lactància Materna, en col·laboració amb els ajuntaments d’Altea, l’Alfàs del Pi, la Vila Joiosa i La Nucia i el Departament de Salut de la Marina Baixa. “Una iniciativa que té com a principal objectiu promocionar la lactància materna i la criança natural, així com normalitzar la imatge de la dona mentre alleta el seu nadó”, ha subratllat Marta Alarcón, presidenta de AmamaLuna.

Ja s’ha obert el termini de recepció de fotografies a concurs. Pot participar qualsevol major d’edat, presentant un màxim de 3 imatges. Per tercer any, hi haurà una secció especial “Amb el meu pare”, en la qual podran concursar imatges que versen sobre situacions quotidianes del nadó amb el seu pare. No s’acceptaran, però, fotos de pares alimentant a nadons.

Les imatges a concurs s’exposaran en el Centre Social d’Altea a partir del pròxim 19 de maig. El lliurament de premis tindrà lloc el 2 de juny. Es lliuraran tres premis, dotats de 300, 200 i 150 euros. També hi haurà un detall per al quart classificat, un premi del públic i tres premis especials: “Lactància sense límits”, “Lactància a l’aigua” i “Amb el meu pare”.

Aquest matí, les edils de Sanitat d’Altea i l’Alfàs del Pi, Verónica López i Marisa Cortés respectivament, han presentat les bases del concurs al costat de Marta Alarcón, presidenta de AmamaLuna, Amparo Aroca, secretària de l’associació, i els responsables sanitaris Carlos Àvila, coordinador del Centre de Salut de l’Alfàs; Carolina Ramírez, cap d’infermeres; Cristina Sant Miquel, llevadora del centre, i les infermeres Olga Alcàsser i Antonia Jiménez.

Les fotografies es poden presentar fins al pròxim 30 d’abril al Centre Social d’Altea o a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi, indicant en el sobre “Concurs Fotogràfic de Lactància Materna”. Les imatges han de ser de la mida 20×25, en blanc i negre o color.

Aquest concurs fotogràfic de lactància materna compta amb el suport unànime d’organismes de tota la comarca, entre ells l’Ajuntament d’Altea. “Des de la regidoria de Sanitat estem molt agraïdes que, per primera vegada en 12 anys de concurs, traslladen la seua exitosa exposició a Altea, i els donem les gràcies pel treball que desenvolupen”, ha declarat Verónica López, regidora de Sanitat d’Altea.

AmamaLuna és una associació sense ànim de lucre que proporciona informació i suport a totes les mares que volen donar el pit, persones que de forma voluntària treballen per promoure la lactància materna i la criança natural. A Altea es reuneixen al centre de salut cada mes. Hi participen mares i pares amb els seus nadons per parlar i aclarir molts dubtes sobre lactància materna.

Pin It on Pinterest