Select Page
  • Dones de tota la comarca gaudiran el proper 10 de març d’una visita a les Fonts de l’Algar i d’una actuació de música i danses tradicionals

Un any més Altea participarà en l’Encontre de Dones de la Marina Baixa que enguany es celebra a Callosa d’en Sarrià. Amb aquesta activitat es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora. En la trobada, que tindrà lloc el proper 10 de març, dones dels diferents municipis de la Marina Baixa gaudiran d’una visita a les Fonts de l’Algar i d’una actuació de música i danses tradicionals, a càrrec de la Colla de l’Algar i el grup de danses local ‘La Faltriquera’. L’actuació tindrà lloc al restaurant ‘El Algar de Don Joan’.

Ahir es presentava l’esdeveniment a Callosa de la mà de l’edil callosina d’Igualtat, Rosa Mari Savall, a la qual van acompanyar algunes de les regidores dels municipis de la Marina Baixa participants. Entre elles es trobava l’edil d’Altea, Verónica López; la de Benidorm, Ángela Llorca; la de l’Alfàs del Pi, Genoveva Tent; la de Polop, Marie France Berenguer; la de La Nucia, Eva Maria Naranjo; la de Finestrat, Amelia Mayor; la de Benimantell, Carmen Solbes i l’alcaldessa de Beniardà, Rafaela Llorens; així com la responsable d’Infodona, María José García.

Pin It on Pinterest