Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat de les regidores d’Urbanisme, Imma Orozco; Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu i del regidor de Infraestructures, Roque Ferrer, es reunien, passat divendres, en dependències municipals amb la responsable de Costes a Alacant, Rosa de los Ríos, on van mantindre, una reunió per tal de seguir amb la coordinació dels treballs que donen solució als desperfectes ocasionats pel temporal del mes de gener. 

Durant l’encontre es va abordar l’actuació en un projecte de regeneració de la platja i recuperació de les infraestructures danyades en l’accés de les platges de Cap Negret, concretament en la zona sud de l’aflorament volcànic. 

L’alcalde ha explicat que esta va ser una de les zones més afectades pel temporal, ‘’i a causa dels seus efectes va quedar tallat el final del carrer, a més la mar es va emportar les escales d’accés a la platja i també tota la part de terreny davantera dels edificis que donen a esta zona de la costa’’.

Com es va tractar durant l’encontre, que l’alcalde ha qualificat com ‘’molt important’’, el projecte de regeneració inclouria nous accessos, ampliar l’àmbit del pla perquè poguera connectar amb la zona de vianants del corredor verd i també en la zona de l’edifici Costa Bella per poder accedir a la platja amb més facilitat.

Segons Llinares, el compromís de Costes és que este projecte s’execute el més prompte possible, perquè es puga accedir a esta platja de cara a la temporada de Setmana Santa. ‘’De igual manera, informava l’alcalde, també van comentar les possibilitats de regeneració i millores de la platja de l’Espigó, i des de Costes el seu compromís és que abans de l’estiu totes les infraestructures estiguen en òptimes condicions, de fet en estos moments estan portant a terme la reparació de la passarel·la de fusta del Passeig Sant Pere, que també havia espatllat el temporal, tal i com havíem acordat’’.

Finalment, l’alcalde es mostrava molt satisfet pel resultat de l’encontre i manifestava que ‘’totes les possibilitats de buscar ajudes d’administracions supramunicipals per fer front als danys causats pel temporal estan donant el seu resultat, l’objectiu és que abans de l’estiu totes les platges d’Altea estiguen en les millors condicions perquè alteans i visitants les puguen gaudir, eixe és compromís al que hem arribat amb Costes i també el nostre compromís de cara a la ciutadania’’.

Pin It on Pinterest