Select Page

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la Regidora d’Igualtat, Verónica López, s’han reunit amb Berenice Laporta i Kika Rodríguez com a representants de Memba, l’Associació per al Desenvolupament de Dones Emprenedores de la Marina Baixa.

Recordar que Memba és una associació de dones, de caràcter comarcal, que tenen com a propòsit l’apoderament de la dona perseguint la igualtat real, combatent en la mesura de les seues possibilitats, el llenguatge androcentrista i la invisibilització de la dona a través de la història.

Memba conta entre les seues associades amb dones empresàries de molts sectors tradicionals, i en la trobada, s’ha parlat de l’activitat de l’associació, les seues finalitats, el seu grau de desenvolupament i de les formes de poder col·laborar entre ambdues entitats. Entre altres activitats que prepara Memba està l’organització de la “III Gala de Dones Emprenedores, Nosaltres, Vosaltres, Elles” que tindrà lloc el pròxim 24 de febrer en la Casa de Cultura de L´Alfás del Pi, amb la fi comuna de l’apoderament de les dones en l’entramat social i empresarial a la Marina Baixa.

Pin It on Pinterest