Select Page

El pròxim 24 de gener començarà l’Escola Familiar, una iniciativa impulsada ja l’any passat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea, oberta a totes les famílies de tots els col•legis de la localitat d’infantil i primària, perquè els pares i mares aprenguen de les seues i d’altres experiències en el procés educatiu dels fills.

A diferència de l’any passat, aquesta edició s’ha centralitzat en l’Escola d’Adults d’Altea, i se celebrarà en sessions diferenciades per a infantil i primària, en castellà i en valencià, al matí i a la vesprada, para d’aquesta forma arribar a tot el públic possible.

Segons Vicenta Pérez, regidora d’educació, “vàrem consultar els horaris amb les AMPES i famílies perquè pogueren adaptar-se a la majoria i realitzarem totes les sessions en l’escola d’adults, ja que per la posada en marxa de la jornada contínua ens hem hagut d’adaptar enguany amb els horaris”. Per a l’edil d’educació, el bon funcionament de l’escola familiar l’any passat ha motivat la seua continuïtat, “els continguts i el funcionament van ser un èxit, i enguany hem volgut millorar fent sessions diferenciades, d’infantil i de primària, si la temàtica de la sessió ho recomana. D’aquesta forma les podem enfocar per edats, ja que hi ha qüestions en les quals es pot aprofundir més i millor”, va destacar Vicenta Pérez.

Les sessions tractaran temes tan diversos com els hàbits, rutines i deures, les normes, l’assetjament, temps lliure i addiccions o la sexualitat, que ocuparan les vuit sessions previstes, inclosa la final, des del 24 de gener fins al pròxim 29 d’abril.

Altea Llorens i Rosanna Rodríguez, mestres d’educació infantil, seran les encarregades d’impartir les xarrades i les sessions d’aquesta escola familiar, i animaven a les famílies alteanes a participar del projecte, “volem que siguen sessions molt pràctiques i que les persones que participen siguen les protagonistes de l’escola familiar, perquè nosaltres les puguem ajudar davant qualsevol problema o dubte que els puga sorgir. Es tracta d’una escola oberta a totes les famílies, ja siguen pares, germans, oncles o iaios, i estarem encantades de rebre’ls i compartir experiències”.

Pin It on Pinterest