Select Page

Aquesta setmana va tenir lloc la quarta reunió del Consell Municipal de Comerç i Turisme, que va estar presidit per l’edil de Turisme i Comerç Anna Alvado, a la qual van assistir diferents persones entre membres titulars, associacions, hosteleros. Entre els punts més destacats cal ressaltar que es va constituir una taula de treball on es debatrà la nova ordenança d’ocupació de la via pública. En aquesta taula estaran representats tant els departaments d’Infraestructures com a Policia Local, així com representants polítics, associacions comercials, hostalers, associacions de veïns i de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) . La primera reunió tindrà lloc el dimecres 25 de gener de 2017, a les 9:30 hores, i donada la importància de la temàtica a tractar, la regidoria de comerç farà una convocatòria per a triar a un representant d’entre els hostalers que no estan adscrits a cap associació per a cercar un major consens.

La regidora de Comerç, Anna Alvado, va aprofitar la reunió per a fer una valoració de la campanya comercial posada en marxa amb motiu de les festes nadalenques. Segons Alvado, “des del punt de vista de la Regidoria, la campanya ha sigut molt positiva ja que totes les accions realitzades han tingut un bon seguiment en quant a presència de públic i participació en les mateixes”, però s’espera l’anàlisi que puga fer ALCEA, l’Associació Local de Comerciants, que es reunirà en breu per a analitzar les campanyes i accions realitzades i informarà en el pròxim consell.

Per a finalitzar, en la reunió del Consell Municipal de Comerç i Turisme es va adonar dels diumenges i festius en els quals, durant l’any 2017, les cadenes d’establiments podran romandre oberts, així com els horaris d’obertura de bars, restaurants, discoteques, etc. segons l’establit per la Generalitat Valenciana. Per a la responsable del departament, Anna Alvado, “des de l’Ajuntament d’Altea es vetlarà perquè es consensuen les opinions dels comerciants i veïns”, i va recordar que tota aquesta informació està disponible en el departament de comerç del consistori alteà.

Foto arxiu.

Pin It on Pinterest