Select Page

L’edil de Comerç, Anna Alvado, ha lliurat els diplomes i premis dels millors aparadors nadalencs als propietaris dels establiments que han participat en este tradicional concurs per fomentar les compres en estes dates. Després que els membres del jurant, composat per professionals de la decoració i interioristes, visitaren els 28 comerços que s’han inscrit en aquesta edició, la deliberació va ser la següent:

1r premi: AUTO RIBES, consistent en 500€ de compres en establiments d’Altea i dues setmanes de publicitat a Ràdio Altea valorades en 150€.

2n premi: CAFETERIA FILHARMÒNICA, 350€ de compres en establiments d’Altea.

3r premi: LLENCERIA ROSÉ, 150€ de compres en establiments d’Altea.

Després del lliurament dels premis, la responsable de l’àrea de Comerç destacava la implicació de molts dels establiments locals en esta campanya i l’esforç de tots ells pels magnífics aparadors que llueixen estos dies als comerços d’Altea, ‘’el jurat ha valorat la creativitat de tots ells i la integració del producte de cada comerç en l’elaboració del aparador nadalenc’’. A més, la regidora ha fet referència al nombre de participants que enguany segueix creixent respecte als anys anteriors.

De cara a l’any que ve i amb l’objectiu de seguir promovent i dinamitzant un comerç de qualitat, Anna Alvado ha avançat que els comerciants participants hauran de presentar una xicoteta memòria en què s’explique el tipus de materials utilitzats, el procés d’elaboració de l’aparador, la història comptada, i qualsevol altre detall que ajude a comprendre i valorar el treball realitzat per a la seua confecció.

Pin It on Pinterest