Select Page

Amb motiu de les festes nadalenques els alumnes dels CEIP d’Altea i Altea la Vella han realitzat dos arbres de Nadal amb les postals de felicitació de les festes elaborades als centres escolars.

Ahir tenia lloc la inauguració dels dos ‘’Arbres dels xiqu@ts’’, com així s’ha anomenat esta iniciativa de la regidoria d’Educació. L’arbre d’Altea està instal•lat a la Plaça de la Pau i va comptar amb la participació dels alumnes de El Blanquinal, Les Rotes i Garganes, que van adornar els seus 6 metres d’alçada amb les postals elaborades en classe. A Altea la Vella l’arbre està situat al  Centre Cultural, amb 4 metres d’alçada, va comptar amb la participació dels alumnes d’Altea la Vella i l’Olla.

D’aquesta manera ‘’la Plaça de la Pau i el Centre Cultural es visten de Nadal gràcies a tots els xiquets i xiquetes dels col•legis públics que amb molta il•lusió han elaborat les seues postals que venen carregades d’alegria i de l’autèntic esperit del Nadal’’, explicava Vicenta Pérez, regidora d’Educació.

La regidora també donava les gràcies als CEIP participants pel treball realitzat. ‘’Ha sigut una satisfacció veure com aquesta iniciativa ha contat amb tanta participació i veure cóm ha anat prenent forma gràcies als col•legis públics del nostre poble i a tot l alumnat que ha participat’’.

Pin It on Pinterest