Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha visitat les obres de la futura aula de cuina que estan realitzant-se a les instal·lacions de l’escola de Formació de Persones Adultes (FPA). Com ha explicat la regidora, ”hem volgut donar un nou ús a les antigues aules de laboratori que estaven inservibles, donat que s’havien tallat les connexions d’aigua de les taules de laboratori, entre altres coses’’. ‘’Pensem que en un poble com el nostre, -afegia la regidora-, fomentar el contacte i el coneixement de la cuina, pot afavorir a molts sectors, principalment al ciutadà que vulga aprendre a cuinar, però també al foment de la nostra gastronomia recolzant la tasca del sector de la restauració i dels nostres productes’’. 
Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar el coneixement a la cuina, tant en bon usos, com en receptes tradicionals i donar més visibilitat als diferents sectors amb propostes que puguen sortir d’ells mateixos, informava Pérez.
L’aula de cuina estarà situada al primer pis de l’EPA. Segons la regidora la instal·lació s’adequarà com una cuina industrial on es podran realitzar classes i cursos temàtics, i també cabrà la possibilitat de llogar l’espai per a organitzar activitats relacionades amb la cuina i la gastronomia. Per a l’efecte es crearà una borsa de cuiners que puguen estar interessats en impartir els diferents cursos. “Des de la Regidoria d’Educació, comenta Vicenta Pérez, estem oberts a rebre propostes per a fer servir aquesta nova aula de cuina que en breu tindrem a Altea’’. Les propostes es poden remetre al correu electrònic de la pròpia regidora: vperez@altea.es

Pin It on Pinterest