Select Page

De cara a la celebració de les pròximes festes de Nadal, des de l’Ajuntament d’Altea s’ha preparat una variada programació d’activitats que ha presentat la regidora de Comerç i Turisme, Anna Alvado i que ha comptat amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Festes, Esports i Altea la Vella.

A partir de demà, 8 de desembre, i aprofitant el pont festiu de la Immaculada, la plaça de l’Ajuntament acollirà el Mercat de Nadal fins al dia 11 de desembre, on es podran trobar objectes d’artesania, parades solidàries i que estarà amenitzat amb jocs, tallers infantils i diverses animacions. A més, el dia 8 obri les seues portes el tradicional Belén, que podrá ser visitat en la Biblioteca Municipal durant totes les festes de Nadal. 

El pròxim dissabte, dia 10, tindrà lloc el 43 Certamen Internacional de Bandes de Música, una cita ineludible per als seguidors de la música de banda que tindrà lloc a Palau Altea a partir de les 16:30 hores.

El dissabte, dia 17, tindrà lloc a Altea la Vella un matí (de 10:30 a 13:30 hores) dedicat als més menuts de la casa amb un taller de circ, inflables i jocs familiars que es celebrarà a l’aparcament de la Biblioteca Pública. Per la vesprada, a les 18 hores, Xarxa Teatre presenta el seu espectacle ‘’Sr. Tornavís’’, música, xanques i molta diversió per als xiquets i xiquetes a l’Avinguda Jaume I.

La música tornarà a ser protagonista amb el concert de Nadal del Cor i Orquestra de Pols i Púa de la Societat Filharmònica Alteanense, a les 19:15 hores a l’Església Parroquial.

El diumenge, dia 18 de desembre, al Centre Cultural d’Altea la Vella, a les 18:30 hores, s’oferirà el Concert de Nadal de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella.

El dilluns, dia 19, serà el torn de les audicions de cant i piano dels alumnes d’EsMuAltea, a les 19:30 hores al Centre Social.

El dimecres, dia 21, el Pare Noel visitarà a tots els xiquets a la plaça de l’Ajuntament, de 17 a 19 hores. A partir de les 19:30 hores a Palau Altea tindrà lloc el Festival de Nadal dels alumnes de música i dança del Jardí Musical d’EsMuAltea.

El divendres, dia 23, el Pare Noel i els seus rens estaran esperant a tots els xiquets i xiquetes d’Altea a la plaça de l’Ajuntament en horari de 11:30 a 13:30 i de 17:00 a 19:00 hores.

També la Patrulla Canina visitarà la nostra localitat, a la zona comercial, a les 11 i 12:30 hores i a la vesprada a les 17 i 18:30 hores.Així mateix, el Pare Noel visitarà Altea la Vella, de 10:30 a 13:30 hores a l’aparcament de la biblioteca.

Ràdio Altea, l’emissora de ràdio municipal, es suma a les activitats de Nadal i retransmetrà en directe des de la Plaça de l’Ajuntament de 10 a 14 hores.

La jornada d’activitats finalitzarà amb el Concert Extraordinari de Nadal de la Societat Filharmònica Alteanense a les 20:30 hores a Palau Altea.

El dijous, dia 24, el Pare Noel visitará tots els xiquets i xiquetes a la plaça de l’Ajuntament d’11:30 a 13:30 hores.

Els més menuts, grans protagonistes d’esta programació de Nadal, tindran una nova cita amb el teatre i els jocs el dia 27 de desembre, a càrrec de Maracaibo amb l’espectacle Jugant a jugar. A les 12 hores a la Plaça de l’Ajuntament.

A les 20 hores serà el torn de l’esport amb la tradicional Carrera de Sant Silvestre, amb eixida i arribada a la Plaça de l’Ajuntament .

Les activitats esportives seguiran els dies 28 i 29 de desembre amb ‘’Fes Esport este Nadal’’, una jornada multiesportiva per a tots els jóvens en edat escolar que tindrà lloc durant el matí al poliesportiu municipal .

El dijous, dia 29, s’ha organitzat un contacontes i taller de confecció de targetes d’any nou a la Biblioteca Pública d’Altea la Vella i que serà impartit per Projectes Educatius en horari d’11 a 12:30 hores.

També es podrà gaudir a la Plaça del Convent de la pista de psicomotricitat per als xiquets i xiquetes de 0 a 4 anys, taller de circ, inflables i jocs familiars d’11 a 13:30 i de 17 a 19:30 hores. 

Al poliesportiu municipal tindrà lloc la Jornada per la Joventut, de 10 a 18 hores, amb tallers de grafiti, cuina, Dj i gimcana esportiva per a jóvens entre els 12 i 16 anys.

La programació d’activitats per als més menuts segueix el divendres, dia 30, d’11 a 14 hores, a la Plaça de l’Ajuntament amb una pista de psicomotricitat (de 0 a 5 anys) i també hi haurà un infable per als més majors, amb la col·laboració de Caixaltea. 

El dissabte, dia 31, a les 24:00 hores, i com és tradicional, tindrà lloc la festa de Fi d’Any a la Plaça de l’Església d’Altea amb campanades, castell de focs, cava, raïm, cotilló i l’actuació de l’Orquestra Pompeia. Esta activitat compta amb la col·laboració de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai. 

També a les 24:00 hores es celebrarà la festa de Fi d’Any a la Plaça de l’Església d’Altea la Vella amb les tradicionals campanades, castell de focs, cava, raïm i cotilló. Amenitzarà la vetllada la Dj Vicky Ramírez. Col·labora en l’esdeveniment la Comissió de Festes Crist de la Salut 2017.

Al mes de gener seguiran les activitats, el dia 3 tindrà lloc el taller de contes i targetes d’any nou a la Biblioteca Pública d’Altea impartit per Projectes Educatius. Horari: de 11 a 12:30 hores.

A partir de les 17 hores, el mateix dia 3, la burreta del carter reial recollirà les cartes de tots el xiquets i xiquetes d’Altea, realitzant el següent recorregut: Plaça de l’Església, C/ Sant Miquel, C/ Alcoi, C/ Benidorm, Av. de la Nucia, Plaça de la Creu,  Pont de Moncau, Avda. Alt Rei En Jaume I i plaça de l’Ajuntament. Activitat realitzada amb la col·laboració de la  Federació de Moros i Cristians Sant Blai. 

Les vancances de Nadal també són un bon moment per l’estudi, per eixe motiu s’organitza el dia 4 de gener el Taller de Tècniques d’Estudi dirigit a jóvens entre 12 i 16 anys, es celebrarà de 10:30 a 14:00 hores al Centre Juvenil. 

La Plaça del Convent acollirà, d’11 a 14 hores, inflables i pista de psicomotricitat per als més menuts, a més de jocs familiars. A la vesprada, a partir de les 16 hores, seguiran els inflables.

El mateix dia 3 de gener la burreta del Carter Reial visitarà Altea la Vella, a partir de les 17 hores, i amb la col·laboració de la Comissió de Festes de Santa Anna 2017, seguirà el següent recorregut: eixida des de la Plaça de Caixaltea, Ctra. Callosa, Capellà Llinares, Plaça de l’Església.

A les 18:00 hores, a la plaça de l’Ajuntament, “Colors Band”, oferiran el seu espectacle musical d’animació infantil amb tots els seus amics. 

El dijous, dia 5, els Reis Mags arriben a Altea, a partir de les 17:30 hores tindrà lloc la cavalcada dels Reis Mags, amb la col·laboració de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, l’eixida serà a l’aparcament de la Facultat de BB.AA., C/ Benidorm, Av. de la Nucia, Plaça de la Creu, Pont de Moncau, Av. Jaume I i Plaça José Mª Planelles.

El divendres, dia 6, els reis mags arriben a Altea la Vella amb la Cavalcada que tindrà lloc pels seus carrers, a partir de les 11 hores, eixida des del Centre Cultural d’Altea la Vella, Ctra. Callosa, C/ Capellà Llinares, fins a la Plaça de l’Església i, després de la missa, baixada fins al Centre Cultural pel mateix recorregut on tindrà lloc l’entrega de regals. Activitat amb la col·laboració de la Comissió de Festes Santa Anna 2017.

Pin It on Pinterest