Select Page

Des del dia 24 de novembre i fins al pròxim 8 de gener la Casa de Cultura d’Altea acull l’exposició d’una vintena d’obres de Salvador Mollà. El polifacètic artista ontinyentí presenta a Altea una col·lecció d’escultures i quadres on destaca la intensitat del color que l’autor imprimeix a la ceràmica i el treball dels materials que composen estes peces, ‘’un mestissatge’’, com així ho defineix l’autor, de ceràmica, ferros i vidres.
Mollà es defineix com un ‘’joier d’alta costura’’, en referència a les escultures que engalana amb or i argent, en una clara intenció joiera i de buscar una certa estètica en estes creacions.
El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, va presentar l’exposició que va comptar amb la presència de l’autor, i l’assistència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares. La mostra és una selecció de les creacions de l’artista, que compta amb la Fundació Salvador Mollà amb seu a Ontinyent.
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Pin It on Pinterest