Select Page

L’ocupació hotelera del mes d’octubre, segons dades d’HOSBEC, en la primera quinzena del mes el percentatge d’ocupació va ser d’un 84,10% (71,00% el 2015) i en la segona quinzena d’octubre va ser d’un 67, 00% (26,60% el 2015).
Durant el mes d’octubre el nombre d’atencions a la Tourist Info d’Altea ha estat de 1.297, amb un total de 2.709 persones, sent les principals procedències Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid i País Basc; i, quant a estrangers, Regne Unit, Holanda i Noruega. La comparativa amb les dades de l’any passat suposa el doble d’atencions aquest any respecte a l’anterior (554 atencions en 2015). Després de conèixer aquestes dades la responsable de Turisme, Anna Alvado, mostrava la seua satisfacció ja que ”les xifres no poden ser millors”. Aquestes dades evidencien la tendència a l’alça del nostre municipi com un referent turístic, tant en temporada alta com en temporada baixa, i reafirmen el bon resultat del treball de desestacionalització de l’oferta del municipi d’Altea que estem duent a terme des de la Regidoria de Turisme.

Pin It on Pinterest