Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat pels directius de Caixaltea, encapçalats pel president de l’entitat, José Miguel Cortés, han signat el préstec que permetrà obtindre el finançament necessari per executar les obres de reparació del camp de futbol 7 del complex esportiu ‘’Joan Montiel’’ d’Altea la Vella.

El préstec sol•licitat per l’Ajuntament d’Altea ascendeix a 97.200 euros. Pere Barber, regidor d’Esports, s’ha mostrat molt satisfet per esta signatura amb la qual es podran portar a terme estes actuacions ‘’tan necessàries’’ a les instal•lacions esportives d’Altea la Vella. ‘’Les obres permetran tornar a disposar del camp de futbol 7 per al seu ús per part de tota la ciutadania, actualment està en molt mal estat i és impracticable’’.

El regidor ha avançat les mesures proposades per una empresa d’arquitectura per a donar una solució a estes instal•lacions, com ara ‘’la retirada de la gespa artificial i la substitució per gespa artificial d’última generació, la reparació del nivell de superfície, la restauració dels elements afectats (baranes, canaletes, etc) i la substitució de les actuals banquetes de suplents’’.

A partir d’este moment comencen els tràmits que establiran els paràmetres pels quals es regirà el concurs públic a través del qual es buscarà una empresa especialitzada en recintes esportius perquè porte a terme estes actuacions.

Ha estat present també en esta signatura el regidor d’Hisenda, Pere Lloret, que ha explicat que ‘’després d’estudiar les propostes de les entitats convidades a presentar ofertes, ha sigut Caixaltea la que s’ha ajustat a les condicions establertes pel Ministeri d’Economia de prudència financera’’.

Cal recordar que el plenari reunit en sessió ordinària del mes d’octubre va aprovar esta proposta de l’equip de govern -Compromís, PSPV-PSOE i Altea amb Trellat- amb els vots a favor del PP i l’abstenció de CIPAL.

Pin It on Pinterest