Select Page

Anna Alvado mantenia dijous passat una reunió de treball amb la Directora General de Turisme, Raquel Huete, a les instal·lacions de l’INVAT·TUR. Durant l’encontre es van tractar diversos temes d’interès per a la nostra localitat i que estan a l’agenda de prioritats de la regidoria de Turisme, com la promoció del sector nàutic; la zona d’autocaravanes; les instal·lacions per a fer accessible la nova platja; la importància de l’assistència a fires com Fitur i l’esborrany de l’avantprojecte de la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat.
Com ha explicat la regidora, ”alguns dels temes que vam abordar a la reunió anaven encaminats a aconseguir subvencions, tan necessàries per al nostre Ajuntament, i per conèixer la línea de treball de la Generalitat de cara a futures accions en el nostre municipi”. 
Anna Alvado definia la reunió como ”productiva i il·lusionant”, on es va posar de manifest, una vegada més, la inquietud i ganes de col·laborar que sempre ha mostrat la Directora General de Turisme al respecte de l’oferta de la nostra localitat. Per aquest motiu Alvado agraïa la disponibilitat de la responsable autonòmica cap a la regidoria de Turisme d’Altea. 

Pin It on Pinterest