Select Page

La cinc vegades campiona d’Espanya de tennis de taula, i dues vegades olímpica, Sara Ramírez, ha organitzat amb notable èxit de participació un Campus Internacional a Altea durant l’última setmana del passat mes d’octubre al que van assistir 44 jugadors francesos.

Segons Candi Delgado, president del Club Tennis Taula Altea, ”Sara Ramírez, una llegenda viva del tennis de taula a nivell nacional i internacional, es va mostrar molt satisfeta de la seua estada a Altea, on va lloar les instal•lacions del Palau dels Esports, i la proximitat al seu hotel, el Cap Negret, el que feia que els jugadors anaren passejant, cada dia, de l’hotel a les instal•lacions esportives”.

Cal destacar l’esforç i obstinació del Club Tennis Taula Altea i del seu president perquè quatre seleccions nacionals d’altres tants països europeus, concretament les seleccions d’Alemanya, França, Itàlia i Anglaterra, hagen iniciat les gestions per realitzar un stage d’hivern, amb sessions d’entrenament diari, per al pròxim mes de febrer.

El regidor d’Esports, Pere Barber, va mostrar la seua satisfacció, “és una gran notícia per a Altea”, ja que, ha remarcat, “si tot arriba a bon port, Altea s’unirà a l’esport d’alt nivell amb la presència de quatre seleccions nacionals i suposa un suport a l’oferta turística d’Altea”.
 

  • Èxits de l’esport alteà

En un altre ordre de temes esportius, Pere Barber, va aprofitar l’ocasió per felicitar José Maria Martínez Pimpollo, del Club Reprise Slot d’Altea, després de proclamar-se subcampió d’Espanya de 1/32 ral•li slot en la categoria de la copa SRC-OSC, celebrat el passat cap de setmana a Igualada (Catalunya).

Així mateix, Pere Barber va felicitar l’esportista alteana, Anna Gimeno, del Power Altea, en guanyar el campionat d’Europa de banca màxima, amb l’equip Power Altea, que va aconseguir 5 dels 12 títols absoluts, destacant en el campionat d’Europa Anna Gimeno .

Pin It on Pinterest