Select Page
  • A la reunió s’acorden les pròximes campanyes comercials fins després de Reis

La sala d’actes del CEAM acollia en la vesprada d’ahir una reunió de comerciants per donar a conèixer la recentment constituïda Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea (Alcea), davant més de 25 representants del sector alteà.

Durant l’acte, que va comptar amb la participació de la regidora de Comerç, Anna Alvado, el president d’Alcea, Juan Bautista González, va donar a conèixer als membres de la junta directiva, que està composta per Isabel Martínez, vicepresidenta; Timoteu Sendra, tresorer; Clara Llorca, Vicetesorera; Paco Pérez, secretari; Paqui Pérez, vicesecretària i els vocals Jose Luís Sanchís, Cristina Armada i Paco Jiménez.

A continuació va intervenir Isabel Martínez per donar a conèixer els objectius de l’associació, i ha informat que Alcea està oberta tant a comerciants com a empresaris i professionals d’Altea.

Com a segon punt de l’ordre del dia es van acordar les campanyes comercials que podien dur-se a terme fins després de Reis, optant per la celebració del ”Black Friday” el dia 25 de novembre, de 10 a 22:00 hores, amb descomptes especials; i que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Comerç, que s’encarregarà de la promoció de la campanya.

Des de l’1 de desembre al 6 de gener tindrà lloc la campanya de Nadal, organitzada per l’Associació Alcea, que també comptarà amb el suport de la Regidoria de Comerç, que correrà amb les despeses dels vals dels premis, l’edició de cartells i la promoció de la mateixa.

Durant el pont de desembre, del 8 a l’11 d’aquest mes, el celebrarà el ”Mercat de Nadal” a la plaça de l’Ajuntament. Després de la proposta de la Regidoria de Comerç de tornar a organitzar aquest esdeveniment, s’acorda recuperar el ”Mercat de Nadal” que va deixar de realitzar-se l’any passat després de decidir-se en les reunions mantingudes. L’objectiu és fomentar l’ambient festiu durant aquestes dates tan assenyalades.

També es va acordar celebrar el tradicional concurs d’aparadors amb l’objectiu d’animar als comerciants perquè decoren els seus aparadors i façanes amb elements propis de les dates nadalenques.

Des de la Regidoria de Comerç, la seua responsable, Anna Alvado, es mostrava molt satisfeta per la constitució d’Alcea, ”una associació independent que ompli el buit associatiu de comerciants i empresaris, i que compta amb la nostra col·laboració per a la realització de totes les activitats que promoguen i donen suport al el comerç local”.

Promoció del comerç local


En aquest sentit l’edil anunciava que ”es durà a terme una àmplia campanya publicitària genèrica del comerç local a tota la comarca a través d’anuncis publicitaris en mupis, ràdio i premsa. I es crearà una imatge corporativa del comerç d’Altea, que serà utilitzada per a promocionar-lo en tots els àmbits”.

Finalment, Anna Alvado, ha recordat que qualsevol comerciant interessat podrà trobar el full d’inscripció de l’associació en l’oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest