Select Page

La sala d’actes del CEAM ha acollit esta setmana la inauguració oficial del curs acadèmic del programa de les Aules Universitàries de l’Experiència de la Universitat Miguel Hernández (AUNEX). Diego Zaragozí, regidor de Cultura, i Esther Sitges, directora d’Àrea del Programa SABIEX, (el programa integral per a majors de 55 anys per a la promoció de l’envelliment actiu i saludable) de la UMH eren els encarregats de l’obertura oficial del curs. Tots dos van dirigir unes paraules de benvinguda als alumnes les AUNEX d’Altea.

Enguany s’han cobert les 50 places que s’oferien i hi ha, fins i tot, llista d’espera. Com informava Diego Zaragozí, ‘’esta nova edició de la Universitat de l’Experiència ha batut tots els rècord d’assistència, i cada d’any són més les persones que volen  participar-hi’’.

‘’Hem vist gent molt il•lusionada, socialitzen i fan amics, participen persones de diferents nacionalitats i procedències i amb diferents nivells educatius. Per això vull animar a tots els majors de 55 anys que encara no han participat a informar-se de cara a l’any que ve’’, afegia Zaragozí.

Per la seua banda, Esther Sitges mostrava la seua satisfacció per l’èxit d’estos cursos, ‘’des de la UMH estem molt contents perquè, després de 18 anys, enguany hem cobert les places oferides i tenim llista d’espera de persones que volen assistir’’.

Les Aules Universitàries de l’Experiència de la Universitat Miguel Hernández (AUNEX) és un programa per a persones majors de 55 anys que no requereix tenir estudis previs, ‘’excepte tenir il•lusió i ganes d’aprendre, que l’edat no siga el que impedisca a un fer totes aquelles coses que vulga fer’’, concloïa Esther Sitges.

Pin It on Pinterest