Select Page
  • El dissabte 22 d’octubre el carrer Filharmònica serà l’escenari d’una nit dedicada al cant tradicional valencià

El dissabte, 22 d’octubre, el carrer Filharmònica acollirà la setena edició del Cant a la Serena, una nit dedicada al cant tradicional valencià, organitzada per l’agrupació Pas de Quatre amb la col•laboració de la regidoria de Cultura.

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, acompanyat per les components de Pas de Quatre, Maria Soler i Imma Ortuño, ha presentat esta nova edició de Cant a la Serena que començarà a partir de les 21:00 amb el sopar de cabasset i després del sopar començaran les actuacions musicals.

L’assistència al concert i al sopar és de 3 euros, les entradetes i begudes corren a càrrec de l’organització. Si solament s’assisteix al concert l’entrada és lliure.

Maria Soler, informava que ‘’hi haurà diverses actuacions de cant i ball tradicionals valencians, comptarem amb una agrupació provinent de Crevillent; cantadors a capella com tots els anys; l’actuació de Gerard Tomàs, que és el flamant campió de l’últim festival de Cant de Batre i també tindrem una sorpresa amb alguna participació local per contar-nos històries de les nostres tradicions i, finalment, Pas de Quatre farà també una xicoteta actuació per tancar l’acte’’.

Imma Ortuño ha convidat a la gent a participar d’aquesta activitat, ‘’perquè no és habitual escoltar música d’este estil concentrada en una nit i compartir-la en germanor’’.

Finalment, Diego Zaragozí, ha animat a tots els veïns i veïnes d’Altea i als visitants a ‘’apropar-se el pròxim dissabte al carrer Filharmònica i gaudir en bona companyia del cant tradicional valencià’’.

Pin It on Pinterest