Select Page

Els dies 15 i 16 d’octubre es celebrarà una nova edició d’EcoAltea, la fira de les alternatives que, com és habitual, estarà situada als jardins i aparcament de Palau Altea i a les instal·lacions de la Facultat de Belles Arts. La fira, que compleix la seua novena edició, està organitzada per l’associació EcoAltea amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH). L’horari de la fira serà des de les 10:30 del matí fins a les 22:30 hores, el dissabte i d’11 hores a 20 hores el diumenge.

Beatriz González, regidora de Participació Ciutadana, ha presentat aquesta activitat juntament amb els membres de l’organització, Vicent Guardiola i Silvia Granda. La regidora ha destacat la consolidació de la fira en l’àmbit de les alternatives i la bona acollida de públic que sempre dona suport a la mateixa. ‘’Estem molt satisfets per l’èxit de la iniciativa, que fomenta valors tan necessaris i importants com l’ecologia i el respecte al medi ambient, entre d’altres’’. A més, ha destacat que l’Ajuntament d’Altea col·labora amb una subvenció de 8.000 euros i amb la cessió d’espais i suport logístic.

EcoAltea presenta una variada oferta d’activitats ecològiques i alternatives gratuïtes per a totes les edats, a més de multitud de parades on es podran adquirir productes ecològics.

Vicent Guardiola, membre d’EcoAltea explicava que ”enguany la programació d’activitats pretén incidir en la sobirania alimentària i els productes locals, i al voltant d’aquesta temàtica s’oferiran conferències i activitats’’.

Tota la programació i informació sobre la fira es pot trobar a:

www.ecoaltea.org

http://www.ecoaltea.org/wp-content/uploads/2016/10/Programa-Ecoaltea.pdf

Pin It on Pinterest