Select Page

El passat dia 3 d’octubre començaven les activitats del Centre Social, una amplia oferta que inclou activitats artístiques, idiomes, cultura física així com activitats infantils i per a majors. Com ha explicat l’edil de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Verónica López, ”tot i que les activitats van començar el 3 d’octubre, el període d’inscripcions seguirà mentre hi haja places, és a dir, durant tot el curs, pràcticament es podran inscriure els alumnes, contactant prèviament amb el professor”. L’oferta d’activitats inclou dansa del ventre, pintura, taller de decoració de festes i taller DIY (fes-ho tu mateix), balls caribenys iniciació, ioga clàssic, pilates i gimnàstica de manteniment, anglès per a adults, espanyol i rus. Les activitats infantils es centren en cursos de pintura creativa per a xiqutes, joves i família; anglès; taller de teatre infantil i juvenil, iniciació a la dansa i un taller de creativitat. Així mateix, Verónica López ha recordat que el Centre Social també organitza diverses activitats per a majors, com festes en dates assenyalades i ball tots els diumenges, així com viatges que s’anuncien mensualment al tauler d’anuncis atenent a la programació de la Junta de la Tercera edat. Verónica López també ha anunciat la programació del videofòrum que oferirà de forma gratuïta una pel·lícula cada dijous a les 20:30 hores, al Saló d’Actes del Centre Social. El mes d’octubre estarà dedicat al cicle ”Contacontes”, per al mes de novembre s’ha programat un cicle anomenat ”Premiats” i al desembre es dedicarà al cinema històric. Així mateix, també s’ha programat cinema infantil amb una programació mensual. Per a més informació i inscripcions: Centre Social Altea. Carrer Marina Baixa, nº2. Telèfon 96 584 30 75

Pin It on Pinterest