Select Page

Dimecres es va sortejar en els estudis de Ràdio Altea els bonus per la compra de material escolar, dins de la campanya que, per segon any consecutiu, ha posat en marxa la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea. En total s’han repartit 1.200 euros, en bonus de 300 euros cadascun per gastar de nou en compres en el comerç alteà.
Les guanyadores i afortunades en el sorteig han estat Magdalena Ripoll, Rita Orozco, Mª Francisca Soler i Dana Radiva, quedant Sonia León com a reserva en cas que no aparega alguna de les agraciades en el bonus regal.
Els bonus seran canviables per passaports que les guanyadores del sorteig podran recollir en l’oficina de Comerç, per gastar fins al 15 de novembre en qualsevol negoci o comerç d’Altea o Altea la Vella, en el qual s’aniran descomptant les despeses realitzades fins a completar els 300 euros.
La posada en marxa d’aquesta campanya ha tingut com a objectiu ajudar a les famílies alteanes amb fills en edat escolar i, d’altra banda, augmentar les vendes de material destinat a l’inici del curs escolar en els comerços d’Altea, des del passat 15 de juliol a l’1 d’octubre.
L’edil de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, feia una valoració molt positiva de la iniciativa, “estic molt contenta per la resposta en la campanya, malgrat el descens en el nombre de participacions per la posada en marxa del projecte Xarxa Llibres, que ha reduït la venda de llibres de text. Han estat 451 persones les que han volgut beneficiar-se d’aquesta promoció al realitzar les seues compres a Altea”. Alvado va recordar que la intenció del seu departament és la de seguir apostant per aquest tipus de campanyes, “estem estudiant posar en marxa una iniciativa similar per a la campanya de Nadal, que volem presentar a l’associació de comerciants d’Altea i en el Consell Municipal de Comerç i Turisme, en els propers dies”, va destacar l’edil.

Pin It on Pinterest