Select Page

L’Organització Mundial del Turisme ha triat per a 2016 el lema “Turisme per a tothom” per celebrar el pròxim dia 27 de setembre el Dia Mundial del Turisme a tot el planeta.
Enguany, l’OMT vol posar de manifest que el 15% de la població mundial, segons estimacions, viu amb algun tipus de discapacitat, a més, a causa de l’envelliment de la població, l’accessibilitat universal del turisme acabarà, abans o després, per beneficiar-nos a tots.
La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea es suma a la celebració d’aquest dia i ha preparat per al pròxim divendres, dia 30 de setembre, una activitat accessible que permeta conèixer millor el nucli antic d’Altea. Com ha explicat Anna Alvado, regidora de Turisme, ”la visita guiada, oberta a tot el públic que desitge participar-hi, serà gratuïta i comptarà amb la col·laboració desinteressada de Llorente Bus, per a realitzar el desplaçament al nucli antic de la localitat en un autobús accessible”.
El punt de trobada serà la Tourist Info Altea, situada al carrer Sant Pere n.14 a les 11:30h., des d’on s’iniciarà el recorregut que transcorrerà per la zona del raval mariner fins al carrer Garganes. ”A la parada d’aquest carrer pujarem a l’autobús accessible i gratuït, per als inscrits a l’activitat, que ens conduirà fins al nucli antic, on continuarem la visita pels carrers Sant Miquel, la plaça de l’Església i tornarem passant pel barri de Bellaguarda, per finalitzar al punt d’inici en la Tourist Info”. Les places de l’autobús són limitades, però qualsevol persona que ho desitge pot sumar-se al recorregut de la visita guiada, partir de les 12:15h., a la plaça de l’Església.
Anna Alvado assenyalava que ”tot el trajecte del recorregut és accessible i es pot realitzar amb cadires de rodes, carrets de nadó, etc. En aquest sentit, afegia l’edil, és evident que queda molt per millorar referent a l’accessibilitat, però ja hem començant fent canvis per desfer barreres arquitectòniques i fer d’Altea una població conscienciada amb l’accessibilitat, és per això que vam realitzar una inversió en l’Oficina de Turisme perquè fora més accessible”. Alvado també ha recordat que Altea compta amb una platja accessible, la de la Roda, i ha posat èmfasi que l’objectiu de l’Ajuntament és ”continuar treballant per condicionar els nostres serveis i la nostra oferta pensant en aquest turisme”.

Més informació i inscripcions a:
Tourist Info Altea. Calle Sant Pere, 14. Tel.: 965 844 114. Email: altea@touristinfo.net

Pin It on Pinterest