Select Page

Un dimecres 21 de setembre de l’any 1966 obria les seues portes el col·legi públic de l’Olla. 50 anys després, i coincidint també en dimecres, els alumnes, pares i mares i mestres del centre han celebrat l’aniversari del col·legi que en aquell temps comptava amb 62 alumnes. 
Alumnes i ex alumnes han participat en una jornada festiva a la qual s’han sumat representants de la comunitat educativa d’Altea, com els directors dels quatre CEIP, El Blanquinal, Les Rotes, Garganes i Altea la Vella; l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora d’Educació, Vicenta Pérez. L’acte també ha comptat amb la presència de l’inspector de zona José Vicente López.
Les celebracions del 50 aniversari seguiran amb altres activitats com el sopar de cabasset que tindrà lloc el pròxim dia 8 d’octubre al pati del centre, en el que participaran alumnes i ex alumnes del centre, i el professorat del CEIP l’Olla. Esta activitat està oberta a totes les persones que han tingut alguna relació amb el centre i s’espera també que assistisquen alguns dels alumnes que van inaugurar el col·legi. El CEIP L’Olla també acollirà una exposició retrospectiva amb fotografies i altres objectes relacionats amb el mateix.
El CEIP L’Olla està dirigit en l’actualitat per Luis López i compta amb 121 alumnes d’Educació Infantil i Primària. 

Pin It on Pinterest