Select Page

Roque Ferrer, edil d’Infraestructures, ha informat que la setmana que ve i després del període estival, del 19 al 23 de setembre, es reiniciaran les obres de soterrament de la canalització de gas que transcorre pel nostre municipi i en esta ocasió treballaran a la Costera dels Nassos.
A més, Ferrer avançava que ‘’estes obres s’engloben dins del projecte per fer arribar este combustible fòssil a cases i empreses de la nostra localitat, sent un compost d’origen fòssil menys contaminant que el gasoil o el carbó, els quals disposen d’una configuració d’estructura molecular més compacta, la qual cosa afecta a la reacció de combustió negativament, a major densitat, en termes de pol•lució’’.
Les obres en qüestió comprendran la zona de la Costera dels Nassos, des del carrer Piteres, fins a la zona on s’ubica l’empresa que treballa l’ametla, i s’estima que estiguen finalitzades en 5 dies. Açò significarà una millora important per al medi ambient donat els seu consum rellevant de combustible i l’estalvi econòmic que li suposarà un reforç de la seua viabilitat com a empresa sent, com és obvi, totes les empreses necessàries i fonamentals per al municipi.

Pin It on Pinterest