Select Page

Dimecres passat, 14 de setembre, presidida per la regidora Anna Alvado, va tenir lloc la segona reunió del Consell Municipal de Comerç i Turisme a la qual van assistir 22 persones entre membres titulars, associacions i hostalers. Entre els punts més destacats, es van explicar les diferències entre municipi acollit als horaris de règim general o municipi de gran afluència turística, en relació a l’obertura de comerços en diumenges i festius. Referent a això, es va acordar que cada associació ho tractaria en les seues reunions internes i es prendria una decisió en la pròxima reunió del Consell, que tindrà lloc el 9 de novembre.

Així mateix, es van abordar les diferents campanyes comercials per a realitzar durant els pròxims mesos. Es va acordar una pròxima reunió de la nova associació de comerciants, ALCEA, amb la regidoria de Comerç per prendre decisions. Sobre aquesta reunió s’informarà de la data de la mateixa per a qui vulga assistir-hi.

Un altre dels aspectes que es van tractar en l’encontre va ser la convocatòria d’ajudes de la Conselleria de Comerç que s’anunciaran en breu. L’edil de Comerç i Turisme, ha indicat que ”per part de la regidoria es donarà compte immediatament perquè tots els interessats puguen accedir a aquestes ajudes”.

Sobre la reunió, Anna Alvado indicava que, finalment, es va abordar el que ha ocorregut aquest estiu sobre la qüestió de l’Ocupació de la Via Pública (OVP) a proposta del PP. Es va informar del que es va tractar en la reunió que hi va haver divendres passat, on l’alcalde va proposar crear una mesa de negociació amb totes les parts interessades. Donat que el Reglament del Consell recull la creació de totes les meses de treball que siguen necessàries, des d’aquest organisme es proposarà a l’alcalde que aquestes reunions s’articulen des del propi Consell.

Pin It on Pinterest