Select Page

Una vegada passat el mes d’agost, la regidora de Turisme, Anna Alvado, ha fet balanç de la campanya estival d’aquest mes, un dels més importants a nivell turístic per a la nostra localitat, i que ha qualificat com ‘’molt positiu per a Altea, perquè s’incrementa el percentatge d’ocupació en relació a les dades del mateix període de l’any passat’’. Segons les dades d’Hosbec, la regidora ha informat que el percentatge d’ocupació de la 1a quinzena d’agost ha estat del 97,10% (sent en el mateix període de 2015 del 88,60%) i a la 2a quinzena d’agost ha estat del 96,80% (sent en el mateix període de 2015 del 97,10%). Alvado s’ha mostrat molt satisfeta pels resultats perquè ‘’igual que al mes de juliol, durant el mes d’agost hem seguit estant al capdavant de les poblacions veïnes: Benidorm, Calp, Alfàs del Pi, Finestrat i La Vila Joiosa’’. 

A més, la regidora també ha volgut destacar el treball de promoció de la localitat realitzat a través de les xarxes socials que ‘’segueixen creixent en seguidors, concretament el passat 29 d’agost, el perfil de Facebook de VisitAltea va arribar als 17.000 seguidors, posicionant-se com un dels perfils turístics predilectes pels usuaris de la xarxa’’. 

Respecte a la comparativa d’atencions a la Tourist Info durant el mes d’agost s’han atès un total de 2.581 consultes, una xifra molt superior a les 808 del període d’agost de 2015, (523 atencions a la Tourist Info de l’Ajuntament i 285 a la Tourist Info del Nucli Antic). Sobre la procedència dels turistes destaca la Comunitat Valenciana, Madrid, País Basc i Catalunya; i de l’estranger, França, Regne Unit, Holanda i Bèlgica. ‘’Enguany s’han sumat les consultes dels turistes procedents dels països escandinaus, l’any passat es van atendre a 9 persones, i este mes d’agost hem atès a 98 persones procedents de Dinamarca, Finlàndia, Noruega i Suecia, un augment considerable i que cal ser destacat, i que reflexa el treball de promoció d’Altea que estem realitzant des de la regidoria de Turisme en estos països del nord d’Europa’’, ha destacat Alvado.

Una de les activitats més demandades pels turistes, les visites guiades, també han augmentat el nombre de participants durant tot l’estiu. Un total de 565 persones han gaudit d’esta activitat, que l’any passat va comptar amb 345 participants. Les visites guiades acaben este pròxim divendres ‘’i encara hi ha places per a tots els que desitgen conèixer els indrets més bonics i característics de la nostra localitat’’, concloïa la regidora.  

Pin It on Pinterest