Select Page

Des de les regidories de Festes, encapçalada per Vicent Ripoll, i Sanitat, que dirigeix Verónica López, s’ha presentat la Marató Festera de Donació de Sang que s’ha organitzat en col·laboració amb la Federació de Moros i Cristians Sant Blai i el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana. La marató tindrà lloc demà dimecres, 7 de setembre, de 17:30 a 20:30 hores al CEAM d’Altea (c/ Marina Baixa, n.6).
Des de l’Ajuntament d’Altea han mostrat la seua satisfacció per aquesta iniciativa solidària, juntament amb el col·lectiu fester, que és la primera vegada que es realitza a la nostra localitat. Així mateix, s’ha animat a tots els festers i als no festers a participar en esta donació, ”donada la importància de mantenir amb un nivell òptim les reserves de sang dels hospitals de la Comunitat Valenciana”, com ha assenyalat la regidora de Sanitat.
A més, donar sang tindrà premi, com ha indicat el regidor de Festes, hi haurà sorteig de regals, els donants obtindran un obsequi i les dos ‘filaes’ que més donants aporten també rebran un obsequi.

Pin It on Pinterest