Select Page

La localitat càntabra de Reinosa va acollir aquest cap de setmana passat els nacionals en categoria junior de ciclisme. La prova en ruta, disputada en la matinal del passat diumenge, va comptar amb representació alteana en la figura de Miguel Juan Castellano. El jove valor del ciclisme alteà va disputar la carrera defensant el mallot de la Selecció Valenciana, i va quallar un bon paper arribant a la línia de meta entre els millors. Una caiguda a tan sol dos quilòmetres de meta, que va poder evitar Miguel Juan, el va tallar en els metres finals per a entrar en la lluita per les medalles, acabant a tan sol 15 segons del català Alex Jaime, guanyador final del Campionat d’Espanya.
En el palmarès d’aquesta temporada, que quasi toca a la seua fi per a Miguel Juan, destaquen resultats com el 3º lloc en la general del Campionat de la Comunitat Valenciana, el 3º lloc en la Volta a Jaén o l’etapa guanyada al Genovés dins de la lliga de la Comunitat Valenciana.
El jove ciclista alteà que ha militat en les últimes tres temporades en el Giménez Ganga-Primoti de Sax, ja té contracte per a la pròxima campanya en el potent equip del Mútua Levante d’Alcoi, on debutarà en la categoria elite i Sub23.
Per a Miguel Juan, “el meu objectiu per a la pròxima temporada és adaptar-me tan bé com siga possible a la categoria, amb gent molt més veterana i experimentada”. El jove valor del ciclisme alteà va voler agrair tot el suport rebut aquests últims anys, “he comptat amb grans directors que m’han ensenyat tot el que se com Pepe, Iván, Gorri i Pedro, en les files del meu actual equip. També he tingut la supervisió del també ex-ciclista alteà David Martínez, que va confiar en mi des dels 13 anys i m’ha ajudat molt. Com no, el suport de la meua família ha sigut imprescindible perquè haja pogut superar cada etapa de la meua carrera”, va concloure Miguel Juan, que tancarà la temporada amb la seua participació en la XXIII Vuelta Ciclista a la Rioja.
Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea s’ha volgut felicitar a Miguel Juan Castellano pel seu destacat paper en el Campionat d’Espanya de ciclisme de la seua categoria. Per a Pere Barber, edil d’esports, “sempre és molt gratificant comprovar com poden sorgir esportistes destacats com és el cas de Miguel, a força de molta tenacitat i sacrifici”, va subratllar Barber.

Pin It on Pinterest