Select Page
  • La passada setmana es van reunir representants de la Cooperativa d’Altea, Paco Devesa, Julio Alvado i Chema Pérez amb la regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedeu per analitzar els resultats de la campanya de l’any 2015

Des de l’any 2012 comptem a Altea amb una almàssera municipal que pot ser usada per qualsevol particular que vulga fer oli amb la seua pròpia collita.

En relació a la campanya de 2015 cal ressaltar que ha tingut una durada de 61 dies amb una mitjana de 1.460 kg / dia, la qual es va iniciar el 4 d’octubre i va acabar el 22 de desembre de 2015. S’han mòlt 89.040 quilos d’olives dels quals 55.350 són de socis i residents a Altea i 33.690kg de tercers. El resultat d’aquest exercici ha donat un benefici de 4.498,43 €.

Beatriu Nomdedeu mostra la seua satisfacció pel resultat positiu de la campanya, fruit de la col·laboració entre la cooperativa Agrícola d’Altea i l’Ajuntament, que ha permès reprendre a xicoteta escala la tradició alteana per la fabricació de l’oli propi.

Pin It on Pinterest