Select Page

Aquest matí ha tingut lloc, en la sala de reunions de l’Ajuntament, la primera reunió de constitució del Consell Municipal de Comerç i Turisme d’Altea. A la mateixa, a més de representants dels diferents partits polítics han assistit també les persones designades per les associacions i empreses turístiques que han volgut formar part del Consell des del seu inici. És el cas del Club Nàutic Altea, Club Nàutic Campomanes, Càmping Cap Blanc, Hotel Cap Negret, Associació ACA, Associació de Moros i Cristians Sant Blai, …

Després de la constitució, el Consell ha acordat un calendari de reunions, la periodicitat de les quals serà bimensual, sent la pròxima reunió el dimecres 14 de setembre.

Així mateix, i per unanimitat, s’ha acordat proposar al Plenari de l’Ajuntament d’Altea el nomenament de Dª Josefina Huertas, com a membre del mateix, per raons professionals i de coneixement sobre qüestions turístiques. No oblidem que Fina Huertas ha sigut la Tècnica de Turisme de l’Ajuntament d’Altea durant els últims 24 anys, havent-se jubilat fa uns mesos.

També s’ha decidit ajornar el nomenament dels membres de la comissió permanent a la pròxima reunió, ja que s’ha considerat important esperar al fet que les associacions de comerciants i hosteleros, ALCEA i HOSPAL formen part del Consell.

Finalment s’ha acordat que des de la Regidoria de Comerç i Turisme, es propose l’ordre del dia per a la pròxima reunió del dia 14 i s’enviarà per correu electrònic als assistents, perquè puguen fer les seues aportacions. Serà a l’inici de la pròxima sessió, on es votarà l’ordre del dia definitiu.

Pin It on Pinterest