Select Page

A pocs dies del començament del curs escolar 2016-2017, previst per al pròxim 8 de setembre, la Regidoria d’Educació ha posat en marxa una campanya informativa per a recordar algunes dades respecte al nou curs. Entre algunes de les novetats, i després de rebre el vistiplau de la Consellería d’Educació, es procedirà a la votació per part dels pares de la possible implantació de la jornada contínua en la localitat. Després de superar tots els processos, el 15 de setembre es realitzarà la votació en cadascun dels cinc col•legis d’infantil i primària d’Altea, i si l’escrutini reflecteix un 55% de vots favorables del cens, en el mes d’octubre els col•legis iniciaràn la seua marxa amb el nou horari de la jornada contínua. Per tot açò, la Regidoria d Educació ha organitzat una reunió informativa per a dimarts que ve 6 de setembre, a les 20 hores en el saló d’actes del Centre Social d’Altea, per a explicar el procediment i qualsevol dubte sobre aquest tema.

La Regidoria d’Educació també ha volgut recordar algunes dades més sobre el nou curs que finalitzarà el 20 de juny de 2017 en els centres d’educació infantil i primària, i el 16 de juny de 2017 en els centres d’educació secundària, batxillerat i formació professional. Després de l’aprovació pel Consell Escolar Municipal, els dies triats com no lectius en el calendari escolar seran el 31 d’octubre de 2016, el 13 de febrer i el 17 de març de 2017, a més del 26 i 27 de setembre de 2016, que són els dies designats de festivitat local.

Pin It on Pinterest