Select Page

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de comerç, ha posat en marxa la campanya “Bono Escolar Altea”, destinada a la compra de material relacionat amb l’inici del curs escolar. El bono escolar té com a objectiu ajudar a les famílies amb fills i filles en edat escolar i, d’altra banda, impulsar el major nombre de vendes de material destinat a l’inici del curs escolar en els comerços d’Altea.

Aquest bono està dirigit a escolars d’educació infantil, primària i secundària, i podran participar totes les persones que han adquirit material escolar i/o material esportiu en els comerços d’Altea, des del passat 15 de juliol fins a l’1 d’octubre de 2016.
 
Tots els interessats a participar d’aquesta promoció deuran personar-se, amb els seus justificants de compra, en l’oficina de comerç de l’Ajuntament d’Altea on se’ls lliurarà una participació per cada 30 € adquirits en material escolar: roba, calçat, material esportiu, material escolar, lentillas i ulleres graduades.

Mitjançant un sorteig públic que es realitzarà en les instal•lacions de l’emissora municipal Radio Altea, el 5 d’octubre, es repartiran un total d’1.200 euros en quatre bonos de 300 euros cadascun d’ells.

D’altra banda podran adherir-se a aquesta iniciativa tots els comerços d’Altea que ho desitgen i que tinguen un punt de venda en la localitat, acreditant tenir menys de 10 persones emprades (incloent personal autònom). El termini d’adhesió dels establiments serà de l’1 al 15 de setembre.

Per a Ana Alvado, Regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, “la campanya tracta de fomentar el comerç local i l’any passat ja vam poder comprovar el gran acolliment que va tenir la iniciativa. Repartim més de mil nombres entre tots ciutadans que es van sumar a la campanya per les seues compres en el comerç d’Altea, i va ser tot un èxit”.

Segons l’edil de comerç, les xifres i el volum de vendes en la campanya d’inici de curs de l’any passat va ser important, “es calcula que van ser entre 35.000 i 40.000 euros els que es van invertir en les compres per a l’inici del curs passat. Esperem enguany poder mantenir aquestes xifres i fins i tot superar-les, la qual cosa repercutirà directament en el comerç local”.

Pin It on Pinterest