Select Page

Les primeres dades d’ocupació en la primera quinzena del mes agost segueixen marcant una excepcional temporada estival. Segons Hosbec, la patronal hotelera de Benidorm i la Costa Blanca, les fantàstiques dades d’ocupació del passat mes de juliol es mantenen també en les dues primeres setmanes del mes agost.

En les xifres d’ocupació hotelera per a la Costa Blanca que s’han obtingut destaca la localitat d’Altea que, amb la seua planta hotelera, ha aconseguit les millors dades superant el 97% de mitjana, xifra molt superior al 88,6 % registrat en Altea l’any passat.

En les dades de l’enquesta de Hosbec destaquen el 97,1 % d’ocupació d’Altea, el 94,3 % de Calp, el 96,4 % de Alfàs del Pi, el 95,4 % de Finestrat, el 92,3 % d’Alacant Sud o el 88,9 % de la Vila Joiosa.

Per mercats de procedència, en la Costa Blanca és el mercat nacional el que absorbeix quasi el 73% del total dels turistes allotjats en hotels, mentre que els britànics són el principal mercat internacional amb un 7,5 %, seguit del turisme francés amb un 4,1 % i el turisme Rus o de països de l’est amb un 3,8 %.

Segons Hosbec, la previsió d’ocupació per a la segona quinzena d’agost està en el 83% en aquest moment.

Pin It on Pinterest