Select Page

La Regidoria d’Educació, a través del Centre públic de formació de persones adultes Algar, ha posat en marxa el període de matriculació per al curs 2016-2017. Un any més l’oferta és molt àmplia i diversa, i permetrà a moltes persones reenganxar-se a uns estudis que van deixar aparcats o seguir formant-se per a tenir més opcions dins del mercat laboral.

L’oferta educativa abasta des de la formació bàsica com l’alfabetització, neolectors o educació de base. A més s’ofereix la graducació en ensenyament secundari en dos nivells. Els residents estranjers tindran també la possibilitat d’aprendre espanyol, a nivell d’iniciació, nivell mitjà o nivell avançat. També es podran preparar els alumnes que vulguen superar qualsevol dels examenes de la Junta Qualificadora en valencià, a nivell oral, elemental, mitjà o superior. Finalment, el Centre públic de formació de persones adultes Algar prepararà als alumnes que vulguen superar la prova d’accés als cicles formatius de grau superior.

Les inscripcions es podran realitzar des del pròxim 2 al 19 de setembre, de dilluns a divendres d’11:30 a 13:30 hores o de dilluns a dijous de 20:00 a 21:00 hores, en les dependències del Centre públic de formació de persones adultes en el carrer Cami de l’institut s/n.

La Regidora d’educació de l’Ajuntament d’Altea, Vicenta Pérez, va voler animar a tots els alteans que necessiten donar continuïtat a la seua formació educativa amb el nou curs que iniciarà molt ràpid. Segons Pérez,” és molt possitiu i emocionant veure als alumnes quan acaben de forma satisfactòria el curs, donat que motiva el fet de seguir aprenent i motiva a molta gent que veu en ells el fet de poder-ho aconseguir”.

Pin It on Pinterest