Select Page

La regidora de Benestar Social, Verónica López, ha informat aquest matí de les diverses subvencions que ha rebut aquesta regidoria per part de la Diputació d’Alacant.

D’una banda, el Servei d’Atenció Primària ha estat beneficiari d’una subvenció de 23.402 euros. Com ha explicat l’edil ”aquestes ajudes econòmiques són molt importants per a la dotació de personal del mateix departament, a la qual es destinaran 20.537 euros, concretament al servei d’Informació, Orientació i Assessorament, així com per seguir oferint una atenció de qualitat a els usuaris d’aquest servei. D’altra banda, 2.865 euros d’aquesta subvenció es destinarà a les PEI ‘s, les prestacions econòmiques individuals per donar suport a les persones i / o famílies en la millora de les seues condicions de vida, contribuint amb aportacions dineràries a superar situacions d’emergència social, així com l’adequació i millora de les seues condicions de vida”.

D’altra banda, des de la Diputacio d’Alacant també s’ha concedit a la regidoria la quantitat de 1.834 euros, que aniran destinats al Programa d’Activitats i d’Igualtat d’oportunitats per a assessorament jurídic.

El Servei d’Orientació Jurídic per a Dones, s’emmarca dins el Pla Estratègic tant a nivell estatal com autonòmic, en matèria d’igualtat i violència de gènere. La seua finalitat és prestar a la dona la informació, l’orientació i l’assessorament jurídic en matèria de violència de gènere, amb un caràcter multidisciplinari, això és, tant pel que fa al procediment penal de maltractaments, com al procediment civil, pel cas que hi matrimoni, convivència de fet i fills menors. L’assessorament s’estén a totes les qüestions civils, penals (trencaments de mesures cautelars, etc.), laborals o administratives que l’afecten i que es reporten en el temps.

”Així mateix, indicava l’edil, també hem rebut una subvenció per valor de 4.831 euros, dels quals 2.425 euros, es destinaran a l’Escola d’Acollida i 2.406 euros a equipament”.

Verónica López, finalitzava, informant que també s’ha concedit una subvenció al programa de Prevenció de Conductes Addictives, per valor de 1.302,48 euros.

Concretament, assenyalava López, la subvenció de la Diputació es destinarà per al projecte ”Coneixement i Bona Lletra”, una campanya dirigida a fomentar els factors de protecció davant del desenvolupament de conductes de risc, potenciant les vies saludables per gaudir les festes al màxim però amb responsabilitat i coneixement.

Pin It on Pinterest