Select Page

Anna Alvado, regidora de Turisme, ha anunciat que la Confraria del Castell de l’Olla, seguint la iniciativa que es va començar l’any passat del Castell solidari, ajudarà enguany a l’Associació Integra Marina Baixa, l’Associació de Pares i Mares de persones amb TEA, TGD i altres necessitats Especials. 
L’ajuda, como ha explicat Alvado, consistirà en la dotació d’unes de les seues aules amb elements de psicomotricitat. Integra, associació sense ànim de lucre, compta amb seu a Altea i Polop de la Marina.
D’aquesta manera, assenyalava la regidora, seguim amb el suport de causes socials per part de la Confraria del Castell de l’Olla, en aquest cas destinat a Integra. 
El diagnòstic de trastorn generalitzat del desenvolupament (TGD) o trastorn de l’espectre autista (TEA), es basa en la presència de comportaments específics, abasta un grup molt divers de xiquets amb greus deficiències en les seues relacions socials, en la comunicació i en el llenguatge, i presenta un ventall restingit d’interessos i conductes repetitives.
En aquesta associació reben i transmeten la informació sobre les ajudes institucionals, orienten a les famílies de les diverses possibilitats d’ajudes i participen en activitats educatives, esportives, culturals i d’oci programades per als xiquets amb TGD / TEA.

Pin It on Pinterest