Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha visitat este matí el col·legi El Blanquinal per comprovar in situ la necessitat d’ombra a l’escola, valorar les ubicacions i acordar la plantació d’arbres que es portarà a terme en el pati del centre educatiu.

La regidora de l’àrea d’Educació s’ha reunit amb el director de El Blanquinal, amb la representant de l’AMPA i amb tècnics de l’Empresa Pública i de la brigada de jardineria per a concretar el tema.

Segons informa la pròpia edil, a proposta de l’AMPA i del consell escolar del CEIP, la plantació d’arbres és necessària en el pati per a tindre més àrees amb ombra, de fet l’AMPA d’este col·legi, fruit del conveni de pressupostos participatius que es signen amb la regidoria d’Educació, ha acordat pel citat consell escolar, la compra d’arbres que plantarà la PDM.

Vicenta Pérez acompanyada per un tècnic de la PDM i pel tècnic de jardineria han estudiat els llocs idonis per a realitzar la plantació, buscant punts estratègics amb vista al futur quan els arbres hagen aconseguit maduresa, per així comprendre més espai d’ombra i al mateix temps evitar que es puguen danyar les instal·lacions una vegada hagen crescut. S’ha aprofitat també la visita per tal de parlar sobre les accions previstes.

Segons avançava Vicenta Pérez, és en el període de vacances quan s’aprofita per a fer les pertinents revisions i millores en els col·legis públics perquè el pròxim 8 de setembre, data d’inici del curs escolar, tot estiga a punt per a rebre l’alumnat.

Pin It on Pinterest