Select Page

El dilluns per la vesprada tenia lloc la inauguració oficial de les Balconades d’Altea 2016, que es poden gaudir des del passat dia 15. Les Balconades és una exposició de 60 llenços artístics distribuïts pels balcons de les cases del nucli antic. En l’activitat participen artistes consolidats i amateurs.
A l’acte van assistir l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; i altres regidors de la corporació municipal; la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alfàs del Pi, Mayte García; així com l’alcalde de Benimantell, Felip Miralles i la regidora de Cultura, Carmen Solbes. Tots ells van estar acompanyats per molts dels artistes que han participat en les Balconades.
Altea acollirà esta exposició itinerant del 15 de juliol al 4 de setembre de 2016, posteriorment aquestes mateixes obres seran traslladades al poble veí de l’Alfàs del Pi, on estaran exposades del 9 al 30 de setembre, després la mostra viatjarà a Agost, del 7 al 16 d’octubre, i finalitzarà a Benimantell on estaran exposades del 12 al 27 de novembre.
Les obres estan distribuïdes en diversos carrers del nucli antic d’Altea, com ara els carrers Sant Josep, Sant Miquel, Plaça de l’Església, carrers Santa Bàrbara, Jesús, Concepció, Major, Plaça de Tonico Ferrer, carrer Salamanca i Portal Vell.
El recorregut per observar-les es podrà realitzar de manera lliure i en l’ordre que es vullga. A més, la regidoria de Cultura ha editat a l’efecte informatiu un tríptic amb la localització de cada obra, el seu número corresponent, títol i nom de l’autor i el mapa dels carrers on s’exposen els llenços tant a Altea com a la resta de localitats participants. El fullet es facilita a la Casa de la Cultura i a altres edificis municipals. També es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament, altea.es

Pin It on Pinterest