Select Page
  • La plaça de la Cantereria acull durant els dies 19 i 26 de juliol i 2 i 9 d’agost, la projecció de pel•lícules en valencià

Des de les regidories d’Educació i de Normalització Lingüística s’ha posat en marxa l’activitat Bellaguarda de cine, una nova iniciativa per gaudir del cinema en valencià en un marc incomparable d’Altea, la plaça de la Cantereria.

Vicenta Pérez, regidora de les àrees, ha presentat la iniciativa que començarà el pròxim dimarts, 19 de juliol, amb la projecció d’Asterix i seguirà el dimarts, 26 de juliol, amb la pel•lícula El Coro, interpretada per Dustin Hoffman. El cicle continuarà durant el mes d’agost, els dies 2 i 9, amb la projecció dels films Atrapa la bandera i Pan. Les pel•lícules del cicle estan dirigides a diferents tipus de públic, especialment per als més menuts i joves de la casa.

Com ha indicat la regidora l’entrada és lliure i gratuïta i totes les sessions seran a les 21:30 hores. Vicenta Pérez explicava que amb la iniciativa es pretén aprofitar i donar un ús als espais que ofereix el nostre poble, en aquest cas, la Cantereria, per gaudir-los a través d’activitats lúdiques, com el cinema. ‘’Bellaguarda de cine és també una forma d’aprendre i visibilitzar la nostra llengua a través del cinema’’, destacava Vicenta Pérez.

‘’A més, afegia la regidora, el públic tindrà l’opció de portar-se l’entrepà i gaudir del cinema a la fresca en un dels espais més bonics de la nostra localitat’’.

Pin It on Pinterest