Select Page

El Partit Popular aprofita la demora d’unes hores a la convocatòria d’un ple per forçar el seu ajornament, donant així una altra mostra de la seua desfasada manera d’entendre la política.

El Ple, que s’hauria d’haver celebrat el passat dijous 30 de juny, ho farà, per obra i gràcia de Miguel Ortiz i Pedro Barber, el dilluns 3 de juliol. Els temes que es tracten són de sobres coneguts: la sol•licitud de pròrroga del document de referència del Pla General i el desequilibri econòmic de la piscina municipal. De fet, són expedients que s’inicien el 2013 i sobre els quals el PP té un coneixement privilegiat. Tota la documentació ha estat accessible en terminis més que raonables.

El comportament del Partit Popular no té altre objecte que provocar alteracions (en ocasions ridícules i intranscendents, com és el cas) en el funcionament normal de l’administració, amb la intenció que puga afectar la gestió de l’equip de govern. Potser no s’adonen, o potser no els importa gens ni mica, però els principals perjudicats per les disfuncions que intenten provocar són els alteans, els contribuents que paguen també les seues retribucions.

Des de l’equip de govern es vol fer arribar una efusiva enhorabona al Partit Popular alteà per haver aconseguit retardar la celebració d’un ple dos dies hàbils, una fita que passarà als annals de la història de l’estratègia política d’aquest municipi per la seua suprema irrellevància.

Secretària hauria d’haver comunicat la convocatòria abans de les 24 hores de dilluns i ho va fer dimarts a les 7 h. És evident que el PP hagués aprofitat molt bé la nit de dilluns a dimarts per preparar el plenari.

Pin It on Pinterest