Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, han mantingut una reunió de treball amb Marina Sánchez, directora general de Formació Professional i Ensenyament de Règim Especial per tal de tractar diversos assumptes d’interès per a la nostra localitat.

En l’agenda de prioritats municipals, com ha informat l’alcalde, s’ha abordat que el Conservatori Professional de Música d’Altea siga de titularitat autonòmica, ‘’el que donaria una estabilitat i futur a l’educació musical de la nostra comarca’’. La ubicació del conservatori d’Altea és estratègica en la comarca de la Marina Baixa i amb  els més de 300 alumnes i ensenyaments que s’imparteixen és un referent per a molts estudiants.

Incorporar el conservatori a la xarxa autonòmica suposaria una garantia de continuïtat per als estudis musicals d’Altea i donaria estabilitat a l’educació musical del nostre poble.

L’alcalde es mostrava molt satisfet per la bona recepció de la responsable autonòmica i confia en les possibilitats d’Altea per aconseguir estes demandes. ‘’Altea compta amb unes condicions que difícilment es poden trobar a la resta del País Valencià, tant en infraestructures, com en tradició musical i cultural i amb una cantera de músics que creix any rere any’’.

L’encontre amb la responsable de Formació Professional i Ensenyament de Règim Especial  va servir també per reivindicar la continuïtat dels estudis de Formació Professional a la nostra localitat per part dels representants municipals. L’alcalde afirmava que Altea comptarà amb nous estudis de Cicles Formatius de grau superior i a l’efecte es realitzarà un estudi per valorar la línia formativa més adient per a la nostra localitat.

‘’L’ensenyament i l’educació dels joves de la nostra localitat són prioritat per a este equip de govern i en eixe sentit estem dirigint el nostre treball, per tant l’ensenyament tècnic tindrà continuïtat a Altea. Uns ensenyaments fonamentals per a la integració dels joves al món laboral’’, assenyalava l’alcalde.

També es van tractar altres temes destacats com l’aplicació de la jornada contínua a Altea, que el consell escolar municipal ja ha ratificat, i la posada en funcionament de l’escoleta.

Pin It on Pinterest