Select Page

Vicent Ripoll, regidor de Trànsit, ha anunciat que des d’ahir, 27 de juny, i durant tot el període estival, es restringirà el trànsit de vehicles pel nucli antic d’Altea. El regidor ha informat que, de la mateixa manera que l’any passat, es posaran en funcionament les targetes de resident perquè els veïns de la zona puguen circular a partir de les 19 hores, moment en que el poble antic es tanca al trànsit. Les targetes de l’any passat són vàlides, i si algun veí no compta amb ella pot sol•licitar-la.

La mesura facilitarà l’accés a les vivendes de totes les persones que viuen en esta zona, assenyalava el regidor. Així mateix, Ripoll ha assenyalat que la targeta permet la circulació, però no l’estacionament de vehicles. En aquest sentit el regidor recordava les zones d’aparcament públic i gratuït del nucli antic: els aparcaments de Palau Altea, la Facultat de BB.AA. i junt al Conservatori.

El procediment per aconseguir la targeta, que és gratuïta, és sol•licitar un volant d’empadronament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, i amb una fotocòpia del permís de circulació dirigir-se a la Policia Local d’Altea, on es facilitarà aquesta targeta de resident per poder circular en hores de restricció del trànsit al casc antic.

Pin It on Pinterest