Select Page

Per primera vegada Altea figura entre les 10 destinacions de platja amb millor reputació segons els resultats proporcionats per Trivago. L’enquesta en la qual Altea ha estat escollida com un dels deu destins amb més prestigi d’Espanya es basa en la mitjana de valoracions dels usuaris. Aquest resultat s’obté en funció dels més de 220 milions d’opinions publicades en les pàgines que integra el comparador. A més, Altea és l’únic destí de la Comunitat Valenciana i de Catalunya, i supera poblacions de platja de referència com Sitges o Tarifa.
Per a la Regidoria de Turisme és una notícia excel·lent, ”fruit d’un any de molt d’esforç per part de tots els que formem part del sector turístic alteà: hotels, comerciants, empreses d’oci i l’Ajuntament d’Altea”. ”Gràcies a l’obstinació, il·lusió i treball de tots es va recuperant la imatge d’Altea que tots volem. La presència de la nostra ciutat entre les 10 millors destinacions de platja és una prova d’això. Moltes gràcies a tots i totes per aquestos resultats”, assenyalava Anna Alvado, regidora de Turisme.
Trivago és un cercador d’hotels que agilitza els processos de comparació i reserva mostrant en temps real els preus de més d’1 milió d’hotels a tot el món. Més de 120 milions d’usuaris al mes troben el seu hotel ideal gràcies als filtres d’aquest portal, que compta actualment amb plataformes en 55 països i 33 idiomes i que reben més de 75 milions de visites al mes a tot el món.

Pin It on Pinterest