Select Page

El regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, acompanyat per tècnics municipals i de la Diputació d’Alacant, ha signat l’acta de recepció de les obres de millora de l’eficiència energètica que s’han portat a terme als edificis de l’Ajuntament i la Casa de Cultura.
 
Aquestes obres corresponen a la subvenció concedida per la Diputació d’Alacant al nostre municipi dins del Pla Provincial d’Estalvi Energètic. El pressupost d’adjudicació de l’obra, que ha realitzat Ferrovial Servicios S.A., ha ascendit a 104.391,85 euros.
 
Com ha explicat el regidor, estes obres han consistit, per una banda, en la instal•lació d’un sistema de gestió de la climatització que permetrà assegurar l’apagat de totes les màquines, una vegada finalitza l’horari de treball, així com el control mínim i màxim de temperatures. A més de la substitució de la màquina de climatització de la Casa de Cultura per una de major rendiment, la qual cosa ajudarà a reduir una importat quantitat d’energia. I, per un altra banda, en el canvi de tecnologia de les lluminàries interiors dels edificis, canviant les bombetes incandescents o halògenes i pantalles de tubs fluorescent per bombetes i pantalles LED, el que suposarà una gestió energètica més sostenible, reduint el consum, millorant la qualitat de la il•luminació i potenciant l’estalvi en el nostre municipi.

Pin It on Pinterest