Select Page
  • S’obri el trànsit al
    carrer d’accés a l’escorxador des de la N-332

Ahir van visitar l’araucaria de Cap Negret, la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, juntament amb l’equip d’arboricultura monumental de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Julio López, Ricardo Barberá i Xavier Bayarri.

Desprès d’inspeccionar l’arbre es va optar per reduir la seua copa perquè la prioritat era compatibilitzar la seua salut i conservació, amb la reducció del risc per a les persones. Acabades les labors de poda i neteja del carrer, este ha sigut obert al públic hui dimecres 22 de juny.

La regidora de Medi Ambient agraeix a l’equip d’arbres monumental pel seu bon treball i dedicació, a pesar dels escassos mitjans amb els que compten. Amb aquesta actuació es millorarà la qualitat de vida de l’arbre evitant ruptures de les branques que poden ser un punt d’entrada de malalties i fongs, de manera que es puga allargar al màxim la durabilitat de l’arbre centenari per a gaudiment de les generacions més joves.

Així mateix des de la regidoria es vol agrair la paciència del poble d’Altea per les molèsties ocasionades pel tall de carrer.

L’Araucaria Heterophylla (Salisbury) Franco centenària, amb una alçada de 36,38 metres, està catalogada com a arbre monumental per la Conselleria, d’acord amb la LLEI 4/2006, de 19 de maig, de la Generalitat, de Patrimoni Arbori Monumental de la Comunitat Valenciana i és un dels tres arbres catalogats com a monumental del nostre municipi.

Pin It on Pinterest