Select Page

La regidoria de Medi Ambient informa que el carrer d’accés a la via verda des de la carretera N-332 ha hagut de ser tallat al trànsit, tant de vehicles com de vianants, per motius de seguretat donada la caiguda de rames de l’araucària monumental d’enfront de l’escorxador.
 
Aquest arbre està catalogat com a monumental per la Conselleria, d’acord amb la LLEI 4/2006, de 19 de maig, de la Generalitat, de Patrimoni Arbori Monumental de la Comunitat Valenciana.
 
Des de la regidoria de Medi Ambient s’han dut a terme totes les gestions necessàries perquè els responsables dels arbres monumentals de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament  Rural informen sobre les mesures a prendre.

La setmana que ve tècnics de l’orgue autonòmic visitaran Altea per valorar l’estat de l’arbre i, si les condicions meteorològiques ho permeten,  es prendran, amb col•laboració amb l’Ajuntament d’Altea, les mesures necessàries de poda i manteniment, per garantir la seguretat de la ciutadania i la salut de l’araucària.

Pin It on Pinterest