Select Page
  • Les regidories de
    Turisme i Pesca, en col·laboració amb l’empresa Rutes de Mar, posen en marxa
    visites guiades per donar a conèixer l’ofici de la pesca tradicional

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’ofici de la pesca les regidories de Turisme i Pesca, en col•laboració amb l’empresa Rutes de Mar, han posat en marxa una sèrie d’activitats per potenciar el turisme mariner. Així ho ha anunciat la regidora de l’àrea, Anna Alvado, que ha destacat la novetat d’esta oferta turística que ‘’ofereix als visitants la possibilitat de conèixer l’ofici de la pesca artesanal en directe. Una forma de submergir-se en la cultura i la tradició marinera de la badia d’Altea’’.

‘’Col•laborem en aquest projecte, afegia Beatriu Nomdedeu, perquè dona a conèixer una activitat pesquera sostenible i que es du a terme des del medi marí, que també forma part del nostre entorn’’.

La ruta dels pescadors inclou un trajecte guiat amb vaixell i una visita al port pesquer. El recorregut s’inicia al port d’Altea i permet gaudir del paisatge litoral de la badia, conèixer la cultura i tradició marinera de la zona i veure en directe el treball d’una barca de pesca artesanal a la qual s’acompanya durant el seu treball diari. Per finalitzar, es baixa a terra per visitar el port pesquer i conèixer més sobre la pesca. Esta ruta es realitza els dimarts, de 10 a 13 hores, aproximadament, i té un cost de 35 euros per persona.

L’activitat ‘’Visitem la llotja’’ ofereix una visita guiada al port pesquer i a la subhasta de peix. Una proposta per descobrir el Port Pesquer d’Altea on, acompanyats per una guia local, es coneixen les diferents modalitats de pesca i la comercialització del peix. L’activitat es realitza els dimarts de 16:30 a 18 hores i l’eixida de la ruta és des del port d’Altea. El preu és de 8 euros per persona.

Per a més informació i reserves (amb 72 hores d’antelació):

Pin It on Pinterest