Select Page

La regidoria d’Urbanisme ha anunciat que el pròxim divendres, 10 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Juvenil la presentació de les propostes de millora urbana en l’entorn de la plaça de la Filharmònica d’Altea. La presentació es realitzarà en un acte públic on es donaran a conèixer els treballs que han elaborat els alumnes de l’assignatura d’Urbanisme 5 de la titulació d’Arquitectura de la Universitat d’Alacant, durant el curs 2015-16, tutoritzats pels professors Francisco Zaragoza i Vicente Iborra i que han anomenat ‘’Altea Urban Project’’.

Imma Orozco, regidora d’Urbanisme, ha convidat a tota la ciutadania a assistir a esta presentació ‘’on coneixerem el resultat del treball dels estudiants d’arquitectura que han estat dissenyant i plasmant sobre el paper la seua visió de com millorar l’entorn de la plaça de la Filharmònica al llarg de tot el quadrimestre’’. Els treballs estaran exposats al públic fins al dia 24 de juny.

Cal recordar que el passat mes de febrer l’alcalde, Jaume Llinares i la regidora d’Urbanisme,  junt amb altres membres de l’equip de govern, rebien als alumnes i als professors de la Universitat d’Alacant per mostrar-los de primera mà la zona sobre la qual realitzarien el seu treball, així com altres indrets de la localitat.

Pin It on Pinterest